Advanced Nutrition Programme™

De huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme™ zijn hoogwaardige, natuurlijke supplementen bomvol kwalitatieve ingrediënten die krachtig werken aan huidverbetering en anti-aging, maar je ook vitaler doen voelen. De huidsupplementen bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid.

Gebruik ze als aanvulling op jouw dagmenu en je wil nooit meer anders!

Skin Moisture IQ van Advanced Nutrition van Environ Skincare.

Waarom zou ik huidsupplementen slikken?

Wil je op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? Voed je huid dan ook van binnenuit. Dat is essentieel voor een gezonde huid. Echte schoonheid komt van binnenuit!

De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen.

Door vanbinnen uit te voeden boost je de effecten van uw huidverzorgingsproducten. Hierdoor bereik je maximale voordelen op lange termijn.

Skin Ultimate van Advanced Nutrition van Environ Skincare.
Skin Omegas+ van Advanced Nutrition van Environ Skincare.

Ik eet al gezond, volstaat dat niet?

Gezonde voeding alleen volstaat helaas niet om je huid te voorzien van de nodige hoeveelheid voedingsstoffen. De voedingsstoffen die via je voeding naar je lichaam gaan worden in eerste instantie verbruikt door je vitale organen (hart, longen,…). Je huid komt altijd als laatste aan de beurt en moet het doen met de overschotjes, voor zover die er al zijn.

Wat is het verschil met andere supplementen op de markt?

Bij Advanced Nutrition Programme vind je de belangrijkste huidvitamines in correcte en doeltreffende dosissen, die een zichtbaar verschil maken voor je huid. De vitamines en mineralen zijn zorgvuldig getest op kwaliteit en werkzaamheid en ze zijn makkelijk opneembaar door je lichaam.

Over Advanced Nutrition Programme™

De kwantiteit en kwaliteit van de voedingsstoffen in deze supplementen kunnen echt een verschil maken voor je huid. Het voeden van de huid van binnenuit met deze supplementen van hoge kwaliteit, gecombineerd met het aanbrengen van kwalitatieve huidverzorging leidt tot een gezonde, jeugdige huid.

De voedingsstoffen worden nauwgezet getest om de hoogste kwaliteit te verzekeren en overschrijden de industrienormen:

  • Geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard
  • Voldoen aan ISO9001:2008 en BRC tests om de kwaliteit van de grondstoffen en eindproducten te garanderen
  • Premium ingrediënten zijn zorgvuldig gecontroleerd op zuiverheid
  • De leverancier van de visolie is lid van een wereldwijde organisatie die de hoogste normen oplegt voor het verwijderen van milieu-toxines en hun producten worden duurzaam geproduceerd.
Skin Omegas+ van Advanced Nutrition van Environ Skincare.

Veelgestelde vragen

Voeding is fundamenteel betrokken bij elke fase van de ontwikkeling van de huid. In de lederhuid speelt vitamine C een belangrijke rol bij de vorming van collageen – vitamine C zet het aminozuur proline om in hydroxyproline. Geen vitamine C, geen collageen. De flexibiliteit van collageen- en elastinevezels neemt met de tijd af als gevolg van beschadiging door vrije radicalen. Antioxidanten zijn dus onmisbaar voor een goede kwaliteit van deze vezels.

Ook de opperhuid wordt beter van voeding. Vitamine A helpt onder andere de verhoorning van de huid te controleren en net als essentiële vetten beschermt ze de huid tegen uitdroging. De juiste en voldoende voedingsstoffen zijn dus noodzakelijk voor gezonde huidlagen en -cellen.

Voor een gezonde huid heb je dus voedingsstoffen nodig die een effect hebben op je huid en je hebt er voldoende van nodig. We eten inderdaad anders dan onze ouders en grootouders. En dat heeft wel eens negatieve gevolgen. We hebben vaak tijd tekort en eten meer kant-en-klaar-producten die armer zijn aan voedingsstoffen. Bovendien hebben we een te lage opname van vitaminen doordat we te weinig groenten en fruit eten. Wist je dat 75% van de Nederlanders en meer dan 87% van de Belgen minder dan 5 porties fruit en groenten per dag eet? En dat 46% van de Nederlanders en 16% van de Belgen niet dagelijks fruit of groenten eet? Wil je dus zeker weten dat je huid voldoende voedingsstoffen krijgt, dan is dagelijks aanvullen een absolute must. Bovendien blijkt ook dat de voedingswaarde van de gewassen de laatste 30 jaar sterk gedaald is door pollutie en andere factoren.

Vitamine A is een klassiek voorbeeld van een voedingsstof die de huid zowel van binnenuit als topisch gezond kan houden. Het is een van de belangrijkste vitaminen, maar een groot percentage van de vrouwen in Nederland en België krijgt er niet genoeg van binnen via hun voeding.

“Ik denk dat iedereen elke dag vitamine A-supplementen aan zijn dieet moet toevoegen… We weten dat dit het immuunsysteem ondersteunt, het risico op huidkanker onderdrukt en onze huid minder zongevoelig maakt. Dit betekent dat de huid beter bestand is tegen zonnebrand en beter in staat is om zich te verdedigen tegen externe factoren”, zegt dr. Des Fernandes.

Het ideale vitamine A-supplement bevat ook vitamine D. We weten dat de huid vitamine D aanmaakt onder invloed van UVB-stralen. vitamine D is niet alleen belangrijk voor sterke botten, maar maakt ook nieuwe huid aan.

Vrije radialen zijn de vijand van je huid. Ze worden veroorzaakt door zon, pollutie, roken, maar ook door voedsel dat gefrituurd wordt of van de barbecue komt. Vooral de celmembranen en het DNA in de cellen zijn een groot doelwit van deze vrije radicalen. Hierdoor verzwakt de vorming van nieuwe huidcellen met voortijdige huidveroudering als gevolg. Daarom is niet alleen het smeren maar ook het slikken van voldoende antioxidanten essentieel voor het behouden van een jeugdige, goed functionerende huid. Plantenextracten als betacaroteen, luteïne, lycopeen, extract van kurkuma, blauwe bosbes, druivenpitten en groene thee zijn excellente antioxidanten.

Een ander voorbeeld zijn omega-oliën (een goede balans tussen omega 3 en 6) – zij ondersteunen de werking van een gezichtscrème door de huideigen lipiden te helpen handhaven, waardoor ze vocht in de huid vasthouden. De membraan van de huidcellen is gedeeltelijk opgebouwd uit essentiële vetten. Deze essentiële vetten houden niet alleen de celmembranen zacht en soepel, maar helpen de celmembranen ook bij de controle van wat in en uit de cel gaat. Zonder voldoende vetten, kunnen de cellen geen vocht vasthouden.

Synergie is de sleutel voor de absorptie van vitaminen en mineralen. De experts van Advanced Nutrition Programme™ gebruiken enkel voedingsstoffen in werkzame dosis en waarvan bewezen is dat ze synergetisch werken om de best mogelijke absorptie te bereiken en zo bijdragen tot de gezondheid van de huid en specifieke huidcondities aanpakken. Advanced Nutrition Programme™ producten worden gemaakt volgens farmaceutische standaarden. Alle ingrediënten zijn volledig traceerbaar en komen van de allerbeste bronnen. Advanced Nutrition Programme™ gaat verder dan de industrienorm en voert meer dan 400 testen uit op elk product.

Doe dit vooral ook!

Help mee om de afbraak van collageen te verminderen. Bescherm je huid tegen UV-straling. Met name UV-A straling Ze dringen dieper door in de huid dan UV-B stralen en breken collageen af. Rook niet, en eet gezond.

Advanced Nutrition Programme™ valt in de prijzen

Award winning skincare
Award winning skincare
Award winning skincare
Advanced Nutrition Programme Esteticas Premium Product 2020
Award winning skincare
Award winning skincare

Andere behandelingen

Visia Huidanalyse

Huidanalyse : meten is weten! Maak zichtbaar wat het blote oog niet ziet! Een goede behandeling of productadvies begint met een grondige analyse. Alleen zo kan je het beste resultaat bereiken.

Environ Skincare

Duurzame geavanceerde gelaatsbehandelingen van Environ die een echt, blijvend verschil maakt voor de huid. Ideaal om huidveroudering, dehydratatie, een gevoelige huid, huidverslapping en pigmentatie aan te pakken.

Jane Iredale make up

Jane Iredale staat voor gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen. Want de mooiste make-up is een gezonde huid!

Hydrafacial

Je huid opfrissen op een natuurlijk, snelle, veilige én aangenamen manier? Hydrafacial is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging en huidverbetering.

Exilis Ultra 360°

Een strakkere huid zonder te snijden? Dat kan met de Exilis Ultra behandeling. Geen ongemak en geen hersteltijd. 

Cosmelan

De wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling. Heb je last van pigmentvlekken of ouderdomsvlekken? Dan is deze behandeling geknipt voor jou.

Dermapen Microneedling

Een veilige en efficiënte techniek om de aanmaak van collageen in je huid op een natuurlijke manier te stimuleren.

Chemische TCA Peeling

Deze chemische peeling is geschikt voor alle vormen van acné, verbetert de huidstructuur, egaliseert de kleur van de huid en vermindert oneffenheden.

Caci

Spierversteviging met microcurrent technologie.

Definitieve laserontharing

Ben je het beu om telkens opnieuw te moeten waxen of scheren? Definitieve laserontharing is dé oplossing!

Fibroplasmalift

Soft Surgery facelift & ooglidcorrecties zonder te snijden. Ontdek het ware potentieel van je huid.

HIFU Ultralift

Een prachtige oplossing voor het liften en verstevigen van de huid. Slechts 2 behandelingen, that’s it!

Geen hersteltijd of bijwerkingen. Geen wekelijkse kuren. Geen tijdverlies.