Caci

De CACI-therapie is gebaseerd op twintig jaar Amerikaans medisch onderzoek. De methode werd in eerste instantie ontwikkeld voor pijnbestrijding, maar bleek al snel zeer positieve bijwerkingen te hebben voor de huid en de spieren van de patiënten. Daarom werd de therapie vele jaren geleden ook geschikt gemaakt voor cosmetische toepassingen. In Engeland en Amerika wordt al langer met de methode gewerkt en is deze inmiddels een begrip geworden.

Caci facelift door huidinstituut Cascade Wijnegem

Hoe werkt de CACI behandeling?

Bij de CACI behandeling wordt gebruik gemaakt van een apparaat dat microstroompjes “uitzendt”. Hiermee worden de huid en het spierweefsel gestimuleerd en wordt ook de bloeddoorstroming geactiveerd. De stofwisseling verbetert waardoor afvalstoffen versneld uit het weefsel worden afgevoerd. Ook zorgt de behandeling ervoor dat de huid van binnenuit meer vocht opneemt en dat crèmes van buitenaf meer en sneller invloed hebben. De microstroompjes hebben verder tot gevolg dat het energieniveau stijgt in het behandelde lichaamsdeel, wat het proces van celvernieuwing bevordert. Hierdoor wordt er meer collageen en elastine aangemaakt.

Voor wie is de CACI bedoeld?

De CACI methode is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden die er blijvend jong, strak en stralend uit willen zien. Bent u jonger dan dertig jaar dan is de therapie geschikt om verouderingsverschijnselen te voorkomen. Bent u ouder dan is de therapie geschikt om de verschijnselen te lijf te gaan en het effect ervan te minimaliseren.

Je huid is na één sessie al merkbaar helderder, steviger en jeugdiger. Het blijvende effect wordt bereikt door de kuur van 12 natuurlijke gezichtsbehandelingen en maandelijks bijhouden met een vervolgsessie. Zo houd je jezelf geweldig in vorm.

Huidinstituut Cascade te Wijnegem: de referentie voor huidverjonging en huidverbetering

Complete Kuur

De gehele kuur bestaat uit 12 gezichtsbehandelingen. 

5 weken met 2 gezichtsbehandelingen per week en de laatste 2 gezichtsbehandelingen worden 1 x per week gegeven.
Hierna kan je het optimale resultaat bijhouden met 1 gezichtsbehandelingbehandeling per maand.

Andere behandelingen

Visia Huidanalyse

Huidanalyse : meten is weten! Maak zichtbaar wat het blote oog niet ziet! Een goede behandeling of productadvies begint met een grondige analyse. Alleen zo kan je het beste resultaat bereiken.

Advanced Nutrition Programme™

Je huid is de spiegel van jouw gezondheid. Voedingssupplementen werken aanvullend en helpen je
aan een mooiere en gezondere huid.

Environ Skincare

Duurzame geavanceerde gelaatsbehandelingen van Environ die een echt, blijvend verschil maakt voor de huid. Ideaal om huidveroudering, dehydratatie, een gevoelige huid, huidverslapping en pigmentatie aan te pakken.

Jane Iredale make up

Jane Iredale staat voor gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen. Want de mooiste make-up is een gezonde huid!

Hydrafacial

Je huid opfrissen op een natuurlijk, snelle, veilige én aangenamen manier? Hydrafacial is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging en huidverbetering.

Exilis Ultra 360°

Een strakkere huid zonder te snijden? Dat kan met de Exilis Ultra behandeling. Geen ongemak en geen hersteltijd. 

Cosmelan

De wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling. Heb je last van pigmentvlekken of ouderdomsvlekken? Dan is deze behandeling geknipt voor jou.

Dermapen Microneedling

Een veilige en efficiënte techniek om de aanmaak van collageen in je huid op een natuurlijke manier te stimuleren.

Chemische TCA Peeling

Deze chemische peeling is geschikt voor alle vormen van acné, verbetert de huidstructuur, egaliseert de kleur van de huid en vermindert oneffenheden.

Definitieve laserontharing

Ben je het beu om telkens opnieuw te moeten waxen of scheren? Definitieve laserontharing is dé oplossing!

Fibroplasmalift

Soft Surgery facelift & ooglidcorrecties zonder te snijden. Ontdek het ware potentieel van je huid.