Exilis Ultra 360° lift en verstrakt de huid

Maak kennis met onze nieuwste behandeling de Exilis Ultra 360° ™  

Huidverstrakking voor gelaat & lichaam.

Een strakkere huid, zonder te snijden, met radiofrequentie en ultrasoontechnologie. Geen ongemak en geen hersteltijd. Dat is de Exilis Ultra 360° ™ behandeling.

De Exilis Ultra 360° ™ is een medisch gecertificeerd apparaat voor huidverjonging en huidversteviging op basis van radiofrequentie technologie in combinatie met ultrasoon energie. Deze technologie is wereldleider op gebied van niet-chirurgische huidverstrakking en lifting van de huid. De Exilis Ultra 360° ™ helpt de huid om op een natuurlijke manier strakker en steviger te worden! 

Rimpels en verslapping zijn het directe gevolg van volumeverlies van je huid, wat voornamelijk te wijten is aan het verlies van collageen. Exilis herstelt de collageenmatrix, waardoor je huid er voller en strakker uit ziet, en dit zonder chirurgie en zonder herstelperiode. Zowel tijdens als na de behandeling ervaar je geen ongemakken en kan je meteen erna weer aan de slag

Huidinstituut Cascade te Wijnegem: de referentie voor huidverjonging en huidverbetering

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Exilis Ultra 360° is een prachtige behandeling voor wie nog niet toe is aan een chirurgische ingreep. Het is ook een fijn alternatief voor wie liever geen injectable behandelingen ondergaat maar toch de huid zichtbaar wil verstrakken en liften.

 • Verslapping van gelaat en hals
 • Gelaatsrimpels
 • Hamsterwangetjes
 • Vervaagde gelaatscontouren
 • Holle wangen
 • Uithollingen onder de ogen

Hoe werkt de behandeling?

Exilis Ultra 360° is gebaseerd op een unieke combinatie van radiofrequentie en ultrasoon energie. Deze innoverende, gepatenteerde technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding naar de diepere huidlagen waar zich een veelzijdig proces voltrekt:

1. Het thermisch effect leidt tot een contractie van het verslapte weefsel
2. Oud collageen van slechte kwaliteit wordt uit elkaar gehaald en heropgebouwd tot meer veerkrachtige collageenstructuren. Door dit collageenherstel krijgt je huid terug volume.
3. Je celactiviteit krijgt een enorme boost en je huid wordt op een biologische manier opnieuw gevuld met nieuw, veerkrachtig collageen. Dit proces, Collagen Refill Technology ™ genaamd, werkt nog minstens tot 3 maanden na de behandeling door.

Exilis ultra 360° behandeling

Voor

Exilis Protégé voor-en-na resultaten

Na

Exilis Protégé voor-en-na resultaten

Voor

Exilis Protégé voor-en-na resultaten

Na

Exilis Protégé voor-en-na resultaten

Veelgestelde vragen

Al vanaf de eerste behandeling wordt de Collagen Refill TechnologyTM geactiveerd. Vaak merk je eerder al een verbetering, maar om duurzame verstrakking te bekomen, zijn gemiddeld 4 à 6 behandelingen nodig, best met een tussentijd van 1 à 2 weken.

Huidverstrakking en de remodellering van de gelaatscontouren, maar ook rimpelreductie en verbetering van de elasticiteit zijn het rechtstreekse gevolg van de Collagen Refill Technology™.

Na de kuur zal het resultaat nog gedurende 2 à 4 maanden toenemen omdat de sterk verhoogde collageensynthese nog een hele tijd doorgaat. Omdat de huid zich blijft herstellen na de behandeling, kun je pas na twee tot vier maanden het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Even geduld dus!

Omdat je huid blijft verouderen, dragen vervolgbehandelingen bij aan de strijd tegen het natuurlijke verouderingsproces. ( 3 behandelingen per jaar)

Belangrijk om weten is dat het resultaat afhangt van je leeftijd, je gezondheid en je algemene huidconditie. Door thuis professionele verzorgingsproducten te gebruiken kun je het resultaat gunstig beïnvloeden.

Je huid wordt eerst goed voorbereid met een dieptereiniging. Een computergestuurde applicator wordt heen en weer bewogen over de te behandelen zone(s). Je voelt hierbij een sterke maar comfortabele warmte. De behandelduur is afhankelijk van het aantal zones. Na afloop van de behandeling kan je huid eventueel nog lichtjes rood zien maar je ervaart verder geen enkel ongemak. Je kan meteen terug aan het werk, met of zonder make-up.

Exilis is het enige apparaat dat én met hoge energie werkt én tegelijk extreem veilig is, dankzij een drievoudig gepatenteerd systeem: Synchrone afgifte (SEETM) van radiofrequentie en ultrasoon energie, die zorgt voor een diepe, gelijkmatige warmteverspreiding.

De computergestuurde applicator meet 1.000 keren per seconde de weerstand van de huid (Impedance IntelligenceTM) en past voortdurend de warmte aan (EFCTM) waardoor de behandeling hoogst efficiënt, altijd veilig en uiterst comfortabel is.

Huidverslapping is een natuurlijk proces bij het ouder worden. Al vanaf 20 jaar neemt de collageenproductie jaarlijks met 1% af. En de stevigheid van de huid wordt elke 10 jaar zo’n 7% minder. Je huid verslapt, je krijgt rimpels en de contouren worden minder. Sporten en lijnen helpen hier niet tegen. Maar dat betekent niet dat je jouw slappere huid voor lief moet nemen. Huidverstrakking is een effectieve aanpak waardoor je weer snel een strakkere, jongere huid hebt!

Huidverstrakking is geschikt voor iedereen van 18 jaar en ouder. Op jonge leeftijd is deze behandeling vooral preventief om huidveroudering te vertragen. Heb je al een slappere huid? Dan is huidverstrakking met de Exilis Ultra 360™ mogelijk. Tijdens de intake nemen we jouw situatie verder door om je geschiktheid voor de behandeling te beoordelen.

De behandelkoppen zijn aangenaam warm en worden in ronddraaiende bewegingen over je huid verplaatst. De meesten vergelijken het met een ontspannende hotstone-massage.

Twee andere veel voorkomende soorten behandelingen die worden gebruikt om de huid strakker te maken zijn Ultherapie en Thermage. Elke behandeling gebruikt een enkel type energie om de huid te verjongen en strakker te maken – respectievelijk echografie en radiofrequentie.

De Exilis Ultra 360 gebruikt beide, dus het is mogelijk om verschillende huidlagen aan te pakken en nauwkeurige resultaten te leveren, waardoor het de ultieme alles-in-één behandeling is.

Awards en referenties

 • ‘Best Skin Tightening Device’ – The Aesthetic Show, 2012, Las Vegas (USA)
 • ‘Prix de Beauté’ – Cosmopolitan 2012
 • ‘Best Skin Tightening Treatment or Product’ – My Face My Body Awards, 2013, UK
 • ‘Best Skin Tightener’ – New Beauty Choice Awards ‘The Best New Products for 2014′
 • ‘Best Body Reshaping Procedure’ – My Face My Body Awards, 2014, UK
 • ‘Best Skin Tightening Treatment or Product’ – My Face My Body Awards, 2014, UK

Andere behandelingen

Visia Huidanalyse

Huidanalyse : meten is weten! Maak zichtbaar wat het blote oog niet ziet! Een goede behandeling of productadvies begint met een grondige analyse. Alleen zo kan je het beste resultaat bereiken.

Advanced Nutrition Programme™

Je huid is de spiegel van jouw gezondheid. Voedingssupplementen werken aanvullend en helpen je
aan een mooiere en gezondere huid.

Environ Skincare

Duurzame geavanceerde gelaatsbehandelingen van Environ die een echt, blijvend verschil maakt voor de huid. Ideaal om huidveroudering, dehydratatie, een gevoelige huid, huidverslapping en pigmentatie aan te pakken.

Jane Iredale make up

Jane Iredale staat voor gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen. Want de mooiste make-up is een gezonde huid!

Hydrafacial

Je huid opfrissen op een natuurlijk, snelle, veilige én aangenamen manier? Hydrafacial is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging en huidverbetering.

Cosmelan

De wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling. Heb je last van pigmentvlekken of ouderdomsvlekken? Dan is deze behandeling geknipt voor jou.

Dermapen Microneedling

Een veilige en efficiënte techniek om de aanmaak van collageen in je huid op een natuurlijke manier te stimuleren.

Chemische TCA Peeling

Deze chemische peeling is geschikt voor alle vormen van acné, verbetert de huidstructuur, egaliseert de kleur van de huid en vermindert oneffenheden.

Caci

Spierversteviging met microcurrent technologie.

Definitieve laserontharing

Ben je het beu om telkens opnieuw te moeten waxen of scheren? Definitieve laserontharing is dé oplossing!

Fibroplasmalift

Soft Surgery facelift & ooglidcorrecties zonder te snijden. Ontdek het ware potentieel van je huid.