Hydrafacial

Wil je je huid opfrissen op een snelle, natuurlijk en veilige manier? Hydrafacial is de perfecte behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

HydraFacial is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel. De behandeling is verzachtend, hydraterend, irriteert niet en geeft onmiddellijk een zichtbaar resultaat.

De Hydrafacial peeling procedure verzorgt je huid grondig door reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie. Aan de hand van Vortex-Fusing, die zorgt voor insluizing van antioxidanten, peptiden, zuren en hyaluronzuur, wordt dit effect tegelijk nog eens versterkt.

Huidinstituut Cascade te Wijnegem: de referentie voor huidverjonging en huidverbetering

Hoe werkt de behandeling?

Stap 1 – Reiniging + peeling:
Met milde ingrediënten zoals glycolzuur, salicylzuur en glucosamine wordt je huid gereinigd en mild gepeeld, dit verwijdert alle dode huidcellen.
Stap 2 – Extracties + hydratatie:
Door middel van vacuümzuigkracht worden de gebieden waar verstoppingen aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld de neus en de kin, diep gereinigd. Het teveel aan talg wordt vacuüm uit de poriën gezogen en tegelijkertijd wordt de huid gehydrateerd.
Stap 3 – Insluizen + beschermen:
Er worden hoogwaardige antioxidanten en peptiden de huid ingebracht, dit zorgt voor een extra mooie glow.

Hydrafacial door huidinstituut Cascade Wijnegem

De behandelmogelijkheden

Signature HydraFacial:
Je huid wordt diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd door onze superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

Deluxe HydraFacial:
Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken met de boosters of ledlicht.
• Age-Refinement: de Dermabuilder boost vermindert fijne lijntjes en rimpels.
• Radiance: de Britenol Boost minimaliseert donkere vlekken.
• Clarifying: verlengde extracties en blauw ledlicht pakken verstopte poriën aan, remmen de productie van talg en
doden de bacteriën.

Platinum HydraFacial:
Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd wordt. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

Extra

Perk behandeling voor de lippen + thuisverzorging
Perk behandeling voor de ogen + thuisverzorging

Hydrafacial door huidinstituut Cascade Wijnegem

Voor en na: resultaat na 1 behandeling

Hydrafacial door huidinstituut Cascade Wijnegem
Hydrafacial door huidinstituut Cascade Wijnegem
Hydrafacial door huidinstituut Cascade Wijnegem
Hydrafacial door huidinstituut Cascade Wijnegem

Veelgestelde vragen

Om huidvernieuwing te bekomen, is het peelen van de huid noodzakelijk. Door te peelen, oogt de huid meteen gladder, wordt de celactiviteit gestimuleerd en de opnamecapaciteit van de huid om verzorgende producten op te nemen, neemt toe.

HydraFacial™ peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen en onzuiverheden verweken en wegzuigen. Tegelijk wordt de huid optimaal gehydrateerd. Een goed gehydrateerde huid is de basis van een gezonde, stralende huid.

Na de peelende serums wordt een cocktail van vitamines en andere anti-oxidanten ingesluisd. Van deze cocktail werd een lange termijn activiteit én huidvernieuwing tot in de lederhuid wetenschappelijk aangetoond.

Het resultaat van de Hydrafacial behandeling is direct zichtbaar. Je mag rekenen op een mooie gezonde ‘glow’ van de huid. Het is een perfecte behandeling voordat je naar een feestje gaat en om de gezondheid van de huid optimaal te houden.

De huid is na een behandeling al zichtbaar verbeterd en de eerste ‘glow’ blijft gemiddeld 5 tot 7 dagen aanhouden. Met de juiste thuisproducten houdt het nog veel langer aan. De huidverjonging is blijvend. De productie van collageen en elastine houdt nog drie maanden lang aan en ook het verouderingspatroon vermindert.

Herhaal de Hydrafacial behandeling maandelijks om de huid in haar optimale gezondheidsconditie te brengen. Eén behandeling is al goed voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acne en een vette huid.

Met verdere maandelijkse Hydrafacial-behandelingen wordt het resultaat beter en mooier. De kracht zit hem uiteindelijk wel in de herhaling: als fitness voor jouw huid.

De duur van de behandeling is afhankelijk van het aantal elementen en gekozen serums.

De ‘Signature’ Hydrafacial behandeling is snel en doeltreffend en duurt ongeveer 30 minuten. Je hoeft niet te wachten op het resultaat, want dit is direct na de behandeling zichtbaar. Direct na de behandeling mag je weer make-up aanbrengen.

Je kunt onmiddellijk werken na de Hydrafacial. De huid is goed beschermd en zal er alleen maar beter uit zien! Het is mogelijk dat de huid wat rood gekleurd is na de behandeling.

Ja. De Hydrafacial is geschikt voor ieder huidtype!

Voor iedereen die zijn of haar huid in een optimale huidconditie wil krijgen. Zelfs de meest gevoelige huiden kunnen de behandeling verdragen.

De Hydrafacial kan op iedere dag van het jaar, ook in de zomer! Blijf de huid wel altijd goed beschermen met een zonnefilter!

Hydrafacial door huidinstituut Cascade Wijnegem
Hydrafacial door huidinstituut Cascade Wijnegem

Andere behandelingen

Visia Huidanalyse

Huidanalyse : meten is weten! Maak zichtbaar wat het blote oog niet ziet! Een goede behandeling of productadvies begint met een grondige analyse. Alleen zo kan je het beste resultaat bereiken.

Advanced Nutrition Programme™

Je huid is de spiegel van jouw gezondheid. Voedingssupplementen werken aanvullend en helpen je
aan een mooiere en gezondere huid.

Environ Skincare

Duurzame geavanceerde gelaatsbehandelingen van Environ die een echt, blijvend verschil maakt voor de huid. Ideaal om huidveroudering, dehydratatie, een gevoelige huid, huidverslapping en pigmentatie aan te pakken.

Jane Iredale make up

Jane Iredale staat voor gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen. Want de mooiste make-up is een gezonde huid!

Exilis Ultra 360°

Een strakkere huid zonder te snijden? Dat kan met de Exilis Ultra behandeling. Geen ongemak en geen hersteltijd. 

Cosmelan

De wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling. Heb je last van pigmentvlekken of ouderdomsvlekken? Dan is deze behandeling geknipt voor jou.

Dermapen Microneedling

Een veilige en efficiënte techniek om de aanmaak van collageen in je huid op een natuurlijke manier te stimuleren.

Chemische TCA Peeling

Deze chemische peeling is geschikt voor alle vormen van acné, verbetert de huidstructuur, egaliseert de kleur van de huid en vermindert oneffenheden.

Caci

Spierversteviging met microcurrent technologie.

Definitieve laserontharing

Ben je het beu om telkens opnieuw te moeten waxen of scheren? Definitieve laserontharing is dé oplossing!

Fibroplasmalift

Soft Surgery facelift & ooglidcorrecties zonder te snijden. Ontdek het ware potentieel van je huid.