Dermapen Microneedling

De Dermapen 4™ is dé nieuwste techniek op vlak van microneedling en is een revolutionair middel op het gebied van huidverbetering.

Door middel van de Dermapen vernieuwen en verfrissen we de huid effectief zonder deze te beschadigen. Deze behandeling mag niet ontbreken voor iedereen die wil werken aan een doffe huid, grove poriën, pigmentvlekken, striemen en littekens en tekenen van huidveroudering.

Bovendien gebruiken we skinboosters tijdens het needlen, die worden tijdens het needlen beter geabsorbeerd door de huid. De skinboosters zijn zeer kwalitatief en bevatten hoog gedoseerde medische cocktails van anti-oxidanten, aminozuren, mineralen, vitamines, peptiden, hyaluronzuur, … afhankelijk van de noden van je huid.

Microneedling

Hoe werkt het?

De Dermapen is een uniek apparaat speciaal bedoeld voor microneedling. De pen beschikt over zeer kleine naaldjes die in de huid vibreren. De diepte van de naaldjes wordt in millimeters afgesteld, zodat er op een gereguleerd huidniveau kanaaltjes worden gemaakt zonder de opperhuid te beschadigen. Vanuit deze microkanaaltjes wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in gang gezet waarbij een groot aantal groeifactoren worden aangemaakt met een massale productie van nieuw collageen- en elastinevezels als gevolg. Deze eiwitten geven de huid stevigheid en elasticiteit. Tevens is de opnamecapaciteit van de huid tijdens de behandeling verhoogd, waardoor de werkstoffen van de gebruikte producten optimaal worden opgenomen. Hierdoor kan de Dermapen ook gecombineerd worden met andere behandelingen.

Naast huidverbetering en huidverjonging, vermindert de behandeling ook pigmentatie, verfijnt poriën, vervaagt littekens en striemen. 

Microneedling

De behandeling is geschikt voor volgende toepassingen:

 • Tekenen van huidveroudering
 • Huidverstrakkinig
 • (Acné) littekens
 • Pigmentvlekken
 • Striemen
 • Grove poriën
 • Doffe huid

De Dermapen 4™ behandeling is geschikt voor alle huidtypen en heeft een korte hersteltijd.

Afhankelijk van de indicatie en de huidconditie zal ik je adviseren hoeveel behandelingen nodig zijn in welke intensiteit om het gewenste resultaat te behalen. Het kan zijn dat je geen geschikte kandidaat bent voor de Dermapen behandeling. In dat geval krijg je een ander advies. 

Veelgestelde vragen

De huid heeft een korte tijd nodig om zich te herstellen van de behandeling, maar dieper in de huid zijn veel processen gestimuleerd en het eerste resultaat zal met 4 weken zichtbaar zijn. Echter hebben collageen en elastine een langer rijpingsproces en hiervan zult u de eerste resultaten kunnen zien 6 tot 8 weken na de behandeling.

Ik begin de behandeling door de huid te reinigen en een aangepast serum aan te brengen. Zo wordt de huid goed voorbereid op de Dermapen behandeling. De Dermapen glijdt met een vloeiende beweging over de huid. Tijdens de behandeling kan je een tintelend gevoel ervaren. De naaldjes van de Dermapen kunnen aanvoelen als kleine prikjes. Zo nodig passen we de diepte van de naaldjes aan.

De duur van de behandeling is afhankelijk van de oppervlakte van het te behandelen gebied, maar de behandeling zal ongeveer tussen de 30 en 45 minuten duren.

 • Héél wat voordelen aan deze behandeling!
 • Comfortabele en nauwkeurige behandeling
 • De huid blijft volledig intact, geen herstelperiode.
 • De huid wordt sterker, weerbaarder, dikker en strakker met een jeugdige uitstraling.
 • Een hoge absorptie (200%) van iedere actieve werkstof.
 • Kan gebruikt worden op elke zone van het gelaat, hals en lichaam.
 • Minder hersteltijd in vergelijking met de MTS-roller of Dermaroller
 • Geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de dunne huid en voor elke leeftijd.

Ja, echter naarmate wij ouder worden, breekt de huid steeds meer collageen af.

Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 3 tot 6 behandelingen in kuurverband nodig (elke 6-8 weken). In het algemeen geldt hoe meer behandelingen u ondergaat, hoe sneller u het gewenste resultaat bereikt. Voor een blijvend resultaat is onderhoud raadzaam. Na de kuur is het advies om 1 losse behandeling per 3 tot 6 maanden te ondergaan om de behaalde resultaten te behouden.

Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en er rood uitzien en kan er een lichte zwelling ontstaan. De roodheid houdt één tot drie dagen aan. Ook kan de huid licht gaan vervellen. Je huid voelt hoogstwaarschijnlijk een beetje schraal aan, alsof je te lang in de zon hebt gezeten. Ook dit effect trekt binnen enkele dagen weg. Het is belangrijk dat je jouw huid na de behandeling ondersteunt met een beschermende en herstellende crème. Ook het gebruik van een beschermingsfactor is noodzakelijk.

Voor-en na

Microneedling voor en na
Microneedling voor en na
Microneedling voor en na
Microneedling voor en na

Andere behandelingen

Visia Huidanalyse

Huidanalyse : meten is weten! Maak zichtbaar wat het blote oog niet ziet! Een goede behandeling of productadvies begint met een grondige analyse. Alleen zo kan je het beste resultaat bereiken.

Advanced Nutrition Programme™

Je huid is de spiegel van jouw gezondheid. Voedingssupplementen werken aanvullend en helpen je
aan een mooiere en gezondere huid.

Environ Skincare

Duurzame geavanceerde gelaatsbehandelingen van Environ die een echt, blijvend verschil maakt voor de huid. Ideaal om huidveroudering, dehydratatie, een gevoelige huid, huidverslapping en pigmentatie aan te pakken.

Jane Iredale make up

Jane Iredale staat voor gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen. Want de mooiste make-up is een gezonde huid!

Hydrafacial

Je huid opfrissen op een natuurlijk, snelle, veilige én aangenamen manier? Hydrafacial is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging en huidverbetering.

Exilis Ultra 360°

Een strakkere huid zonder te snijden? Dat kan met de Exilis Ultra behandeling. Geen ongemak en geen hersteltijd. 

Cosmelan

De wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling. Heb je last van pigmentvlekken of ouderdomsvlekken? Dan is deze behandeling geknipt voor jou.

Chemische TCA Peeling

Deze chemische peeling is geschikt voor alle vormen van acné, verbetert de huidstructuur, egaliseert de kleur van de huid en vermindert oneffenheden.

Caci

Spierversteviging met microcurrent technologie.

Definitieve laserontharing

Ben je het beu om telkens opnieuw te moeten waxen of scheren? Definitieve laserontharing is dé oplossing!

Fibroplasmalift

Soft Surgery facelift & ooglidcorrecties zonder te snijden. Ontdek het ware potentieel van je huid.