Eerste afspraak? Start hier

Is dit je eerste afspraak bij Huidinstituut Cascade?

Fijn! Dan heb ik volgende 3 mogelijkheden voor jou:

1. Meet & Greet

Weet je niet waar te beginnen wanneer het aankomt op goede huidverzorging? Gebruik je al 2 jaar dezelfde producten en zie je geen veranderingen of verbeteringen? Misschien heb je ontdekt dat die producten veel beloven maar weinig doen.

Het goede nieuws is dat er wel degelijk revolutionaire ingrediënten bestaan die écht iets goeds doen voor je huid. Welke dat zijn, en hoe jij je huid het best kan verzorgen? Dat is precies waarmee ik je
kan helpen.

Met behulp van de Visia huidscan breng ik de conditie van jouw huid in kaart. Daarnaast zal ik vragen stellen over je skincare- routine, leefstijl en verwachtingen. Aan de hand van deze ondervindingen geef ik jou waardevol advies over jouw ideale skincare-routine voor thuis. Voortaan weet jij alles over jouw huid.

Tip: boek deze afspraak in wanneer je je huidige producten hebt opgebruikt. Zo kan je vlot overschakelen én is de Visia Huidanalyse gratis.

Meet & Treat: we zetten je op weg naar een gezonde huid
Huidinstituut Cascade begeleidt je naar een betere en gezonde huid.

2. Meet & Treat

Na de Visia Huidanalyse gaan we meteen van start met je 1ste behandeling, aangepast aan jouw huidconditie. Ik stel een behandelplan op dat aansluit bij jouw wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Met de Meet & Treat kies je voor de totaalaanpak die essentieel is voor een langdurig en optimaal resultaat.

Tip: boek deze afspraak wanneer je je huidige producten hebt opgebruikt. Zo kan je vlot overschakelen én is de Visia Huidanalyse gratis.

3. Consultatie

Wil je meer weten over de gespecialiseerde behandelingen zoals Microneedling – Fibroplasmalift – Exilis Ultra 360° – IPL Photo facial – Cosmelan en wat ze voor jouw huid kunnen betekenen? Boek dan de consultatie in. 

Nathalie De Feyter, trotse zaakvoerder van Cascade

Veelgestelde vragen

Nieuwe klanten betalen altijd een voorschot. Zonder voorschot is de drempel om te boeken lager en komt het voor dat klanten ofwel niet komen opdagen, ofwel op het laatste moment afzeggen of verplaatsen. Dat is zowel frusterend als duur. Diegene die wel boekt is gemotiveerd en daar ga ik graag mee aan de slag. 

Ben jij een klant die haar afspraak respecteert? Mijn uitdrukkelijke dank daarvoor, dat waardeer ik erg. Vaste klanten boeken na hun behandeling meteen één of meerdere afspraken in en betalen hiervoor geen voorschot. Boek je als vast klant online dan betaal je ook een voorschot. Maar als vaste klant weet je ook dat wanneer je voor je behandeling komt het voorschot meteen wordt verrekend. Easy peasy dus. 

Ziekte of overmacht is uiteraard een uitzondering, dat kan iedereen overkomen. Hebt u koorts of bent u ernstig ziek? Blijf dan thuis zodat je snel kunt herstellen en verwittig zo snel mogelijk

Wees je ervan bewust, dat je minder lang van het resultaat van de behandeling zal kunnen genieten als je jouw huid thuis niet verzorgt met de aangepaste producten. Graag geef ik jou persoonlijk advies, en de keuze is aan jou. Ik ben transparant en oprecht naar jou toe.

Een behandelkuur start ik nooit op zonder gebruik van de aanbevolen producten voor thuisgebruik. Weet dat huidverbeterende behandelingen niet kunnen uitgevoerd worden op een huid die niet correct is voorbereid en waarvan je als huidexpert niet weet hoe je huid hierop zal reageren.

Tijdens het intakegesprek overloop ik samen met jou jouw wensen en verwachtingen. Daarna stel ik een op maat gemaakt product -en behandelplan op. En totaalaanpak is essentieel voor een langdurig en optimaal resultaat. Immers een groot deel van het resultaat ligt in jouw handen. En geen zorgen, door het uitgebreide assortiment kan er uiteraard ook rekening worden gehouden met je budget.

Bij een behandelkuur geef ik het advies om een 15-tal dagen vóór de eerste behandeling, van start te gaan met het voorbereiden van je huid, met de aangepaste thuisverzorgingsproducten. Een goede voorbereiding is alles, zo bekomen we véél betere resultaten én heb je de minste downtime na de behandeling.

Het is zéér aangeraden, om jouw vervolgafspraken meteen in te plannen, met een frequentie van 2 à 4 weken, of om de 7 à 15 dagen, afhankelijk van het te volgen huidtraject.

De juiste aanpak, valt of staat met je eigen inzet, om een gezonde en energieke huid te bekomen. Maar de combinatie van de aanbevolen producten en behandelingen laten je dit momenteel niet
toe?

Kies dan in eerste instantie om jouw thuisverzorging op punt te zetten met producten voor de correcte verzorging van jouw huid. De consultatie met Meet & Greet is dan voor jou voldoende om op te starten.

Wanneer je deze optie kiest krijg je naast de Visia Huidanalyse en het advies, ook een eerste behandeling. De behandeling wordt volledig afgestemd op de noden van jouw huid en wensen. 

Bij een eerste keer, kunnen we nooit een te sterke of intensieve behandeling uitvoeren. We toetsen jouw huid af, en kijken of de huid al dan niet is beschadigd. Zo boosten we je huid om te herstellen, en op deze manier werken we meteen aan je huidconditie.

Elke behandeling bij Cascade is huidverbeterend en geeft meteen resultaat.

Wanneer je na de consultatie start met de producten, blijf ik je aanspreekpunt.

Heb je vragen, bij twijfel, bij huidveranderingen,… kan je dit steeds mailen naar info@huidinstituutcascade.be of stuur me een sms of whatsapp bericht.

Het resultaat is afhankelijk van hoe goed en consequent jij jouw thuisverzorging uitvoert. Als jouw persoonlijke huidspecialist help ik jou, en stuur bij waar nodig.

Een check-up inplannen, is aanbevolen, dit met of zonder behandeling en is steeds gratis. Dan bespreken we jouw resultaten en kunnen we bijsturen, aanpassen of versterken waar nodig in jouw thuisverzorging.

Enkel geldig op woensdag 22 mei 2024

15% KORTING

op het hele gamma in de webshop

Vul de kortingscode 'CASCADE15' in bij het afrekenen

*Vanaf een minimale besteding van €100