Wat is CACI non surgical facelift?

De CACI-therapie is gebaseerd op twintig jaar Amerikaans medisch onderzoek. De methode werd in eerste instantie ontwikkeld voor pijnbestrijding, maar bleek al snel zeer positieve bijwerkingen te hebben voor de huid en de spieren van de patiënten. Daarom werd de therapie vele jaren geleden ook geschikt gemaakt voor cosmetische toepassingen.In Engeland en Amerika wordt al langer met de methode gewerkt en is deze inmiddels een begrip geworden.

Hoe werkt de CACI behandeling?

Bij de CACI behandeling wordt gebruik gemaakt van een apparaat dat microstroompjes “uitzendt”. Hiermee worden de huid en het spierweefsel gestimuleerd en wordt ook de bloeddoorstroming geactiveerd. De stofwisseling verbetert waardoor afvalstoffen versneld uit het weefsel worden afgevoerd. Ook zorgt de behandeling ervoor dat de huid van binnenuit meer vocht opneemt en dat crèmes van buitenaf meer en sneller invloed hebben. De microstroompjes hebben verder tot gevolg dat het energieniveau stijgt in het behandelde lichaamsdeel, wat het proces van celvernieuwing bevordert. Hierdoor wordt er meer collageen en elastine aangemaakt.

Voor wie is de CACI bedoeld?

De CACI methode is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden die er blijvend jong, strak en stralend uit willen zien. Bent u jonger dan dertig jaar dan is de therapie geschikt om verouderingsverschijnselen te voorkomen. Bent u ouder dan is de therapie geschikt om de verschijnselen te lijf te gaan en het effect ervan te minimaliseren.

Afspraak maken