GENOEG VAN STORENDE PIGMENTVLEKKEN?

Pigmentvlekken in je aangezicht zijn storend, onesthetisch en doen je er ouder uitzien dan je werkelijk bent. Ze ontstaan door hormoonschommelingen tijdens de zwangerschap of tijdelijke hormonale stoornissen in combinatie met overmatig en onbeschermd zonnen.

Cosmelan Pack
De wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling.

Lees de ervaring van Ludwine

Alles begon 5 jaar geleden. Na mijn bevalling begon mijn huid in mijn gezicht heel erg te veranderen. Ik kreeg steeds meer en meer pigment vlekken vertrekkende van mijn oor naar mijn mond toe. Na een tijd kreeg ik ook een andere soort vlekken, diegene zonder pigment.
Het stoorde mij extreem en eens je een fixatie hebt kan je er niet meer onderuit dus ik was heel blij om te horen van deze behandeling. Was al blij met de helft verbetering eigenlijk.
Ik begon er met veel moed aan. Het masker was niet onaangenaam maar brokkelde wel een beetje af thv de kin en 12 uren was lang. Niet in de zin dat het onaangenaam was, maar het is niet dat je met zo’n masker naar de winkel kon of wat dan ook.
Het verwijderen en verzorging verliep vlot en ik voelde niets. Ook heb ik niet echt extreme roodheid gehad in mijn gezicht, wel een warmtegevoel. Roodheid in mijn gezicht is eigenlijk pas opgetreden 2 weken na de start en dan zie ik er heel gezond uit 😉
Vervelling heb ik wel gehad met als gevolg dat ik op het werk er soms mee bezig was maar het is andere mensen eigenlijk nooit echt opgevallen. Ook voelt je huid droger aan in het begin.
Nu ben ik weken verder en wat ben ik blij ! Dit resultaat had ik nooit durven dromen, en dit op zo’n korte periode ! Ik ben heel dankbaar, echt.
Voor iedereen die twijfels heeft, gewoon doen.. Mijn foto’s spreken boekdelen denk ik en zou er elke dag kunnen naar kijken…..
Doen mensen, echt doen !

Groetjes,
Ludwine

Cosmelan Pack

De wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling.
Een doeltreffende combinatie van een professionele behandeling en een opvolgende thuisverzorging voor alle fototypes van de huid. Dankzij de revolutionaire Cosmelan-behandeling wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. Hierdoor worden huidvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd. U krijgt hierdoor opnieuw een zachte en heldere huid.

Voor wie?

Vlekken te wijten aan een buitensporige pigmentatie, zwangerschapsmasker, huidveroudering door een systematische blootstelling aan de zon en in het algemeen huidonvolmaaktheden van melanische oorsprong, maken deel uit van de huidige problemen van onze eeuw.

EEN INGRIJPEND EN PIJNLOOS RESULTAAT

De Cosmelan behandeling levert een ingrijpend resultaat op lange termijn, zonder dat u hiervoor een pijnlijke procedé moet doorstaan

Prijs

Behandeling , cosmelan 2 creme en hydra vital factor k crème totaal € 675,-

Afspraak maken