Exilis Protégé Elite

Een strakkere huid, zonder te snijden, met radiofrequentie en ultrasoontechnologie. Geen ongemak en geen hersteltijd. Dat is de Exilis behandeling.

De Exilis Protégé Elite ™ is een medisch gecertificeerd apparaat voor huidverjonging en huidversteviging op basis van radiofrequentie technologie. Deze technologie is wereldleider op gebied van niet-chirurgische huidverstrakking en lifting van de huid. Na enkele behandelingen verkrijg je een aanzienlijke verbetering op vlak van rimpels, verslapte huid en verzakking van je huid in gelaat en hals.

Rimpels en verslapping zijn het directe gevolg van volumeverlies van je huid, wat voornamelijk te wijten is aan het verlies van collageen. Exilis herstelt de collageenmatrix, waardoor je huid er voller en strakker uit ziet, en dit zonder chirurgie en zonder herstelperiode. Zowel tijdens als na de behandeling ervaar je geen ongemakken en kan je meteen erna weer aan de slag.

Huidinstituut Cascade te Wijnegem: de referentie voor huidverjonging en huidverbetering

Voor wie is deze behandeling geschikt?

 • Verslapping van gelaat en hals
 • Gelaatsrimpels
 • Hamsterwangetjes
 • Vervaagde gelaatscontouren
 • Holle wangen
 • Uithollingen onder de ogen

Hoe werkt de behandeling?

Exilis Protégé is gebaseerd op een unieke combinatie van radiofrequentie en ultrasoon energie. Deze innoverende, gepatenteerde technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding naar de diepere huidlagen waar zich een veelzijdig proces voltrekt:

1. Het thermisch effect leidt tot een contractie van het verslapte weefsel
2. Oud collageen van slechte kwaliteit wordt uit elkaar gehaald en heropgebouwd tot meer veerkrachtige collageenstructuren. Door dit collageenherstel krijgt je huid terug volume.
3. Je celactiviteit krijgt een enorme boost en je huid wordt op een biologische manier opnieuw gevuld met nieuw, veerkrachtig collageen. Dit proces, Collagen Refill Technology ™ genaamd, werkt nog minstens tot 3 maanden na de behandeling door.

Exilis animation

Voor

Exilis Protégé voor-en-na resultaten

Na

Exilis Protégé voor-en-na resultaten

Voor

Exilis Protégé voor-en-na resultaten

Na

Exilis Protégé voor-en-na resultaten

Veelgestelde vragen

Al vanaf de eerste behandeling wordt de Collagen Refill TechnologyTM geactiveerd. Vaak merk je eerder al een verbetering, maar om duurzame verstrakking te bekomen, zijn gemiddeld 4 à 6 behandelingen nodig, best met een tussentijd van telkens twee weken.

Huidverstrakking en de remodellering van de gelaatscontouren, maar ook rimpelreductie en verbetering van de elasticiteit zijn het rechtstreekse gevolg van de Collagen Refill Technology™.

Na de kuur zal het resultaat nog gedurende 3 à 6 maanden toenemen (soms zelfs tot 12 maanden), omdat de sterk verhoogde collageensynthese nog een hele tijd doorgaat. Om het resultaat te behouden, zijn onderhoudsbehandelingen aangewezen (1 à 2 behandelingen per jaar).

Belangrijk om weten is dat het resultaat afhangt van je leeftijd, je gezondheid en je algemene huidconditie. Door thuis professionele verzorgingsproducten te gebruiken kun het resultaat gunstig beïnvloeden.

Je huid wordt eerst goed voorbereid met een dieptereiniging. Een computergestuurde applicator wordt heen en weer bewogen over de te behandelen zone(s). Je voelt hierbij een sterke maar comfortabele warmte. De behandelduur is afhankelijk van het aantal zones. Na afloop van de behandeling kan je huid eventueel nog lichtjes rood zien maar je ervaart verder geen enkel ongemak. Je kan meteen terug aan het werk, met of zonder make-up.

Exilis is het enige apparaat dat én met hoge energie werkt én tegelijk extreem veilig is, dankzij een drievoudig gepatenteerd systeem: Synchrone afgifte (SEETM) van radiofrequentie en ultrasoon energie, die zorgt voor een diepe, gelijkmatige warmteverspreiding.

De computergestuurde applicator meet 1.000 keren per seconde de weerstand van de huid (Impedance IntelligenceTM) en past voortdurend de warmte aan (EFCTM) waardoor de behandeling hoogst efficiënt, altijd veilig en uiterst comfortabel is.

Awards en referenties

 • ‘Best Skin Tightening Device’ – The Aesthetic Show, 2012, Las Vegas (USA)
 • ‘Prix de Beauté’ – Cosmopolitan 2012
 • ‘Best Skin Tightening Treatment or Product’ – My Face My Body Awards, 2013, UK
 • ‘Best Skin Tightener’ – New Beauty Choice Awards ‘The Best New Products for 2014′
 • ‘Best Body Reshaping Procedure’ – My Face My Body Awards, 2014, UK
 • ‘Best Skin Tightening Treatment or Product’ – My Face My Body Awards, 2014, UK

Andere behandelingen

Visia Huidanalyse

Huidanalyse : meten is weten! Maak zichtbaar wat het blote oog niet ziet! Een goede behandeling of productadvies begint met een grondige analyse. Alleen zo kan je het beste resultaat bereiken.

Environ Skincare

Duurzame geavanceerde gelaatsbehandelingen van Environ die een echt, blijvend verschil maakt voor de huid. Ideaal om huidveroudering, dehydratatie, een gevoelige huid, huidverslapping en pigmentatie aan te pakken.

Hydrafacial

Je huid opfrissen op een natuurlijk, snelle, veilige én aangenamen manier? Hydrafacial is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging en huidverbetering.

Cosmelan

De wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling. Heb je last van pigmentvlekken of ouderdomsvlekken? Dan is deze behandeling geknipt voor jou.

Microneedling

Een veilige en efficiënte techniek om de aanmaak van collageen in je huid op een natuurlijke manier te stimuleren.

TCA Peeling

Deze chemische peeling is geschikt voor alle vormen van acné, verbetert de huidstructuur, egaliseert de kleur van de huid en vermindert oneffenheden.

Caci

Spierversteviging met microcurrent technologie.