In ‘Perfect’ was het voor Karen Damen even serieus schrikken, toen ze onder ogen kreeg hoeveel schade de zon aan haar huid berokkend had. Ook voor de meesten onder ons zou het even slikken zijn als we zagen hoe het nu écht met onze huid gesteld is. Gelukkig is er ook goed nieuws: de schadelijke effecten van de zon kan je ook voor een deel omkeren.

Telkens we in de zon komen stellen we onze huid bloot aan schadelijke UV-stralen. En zelfs wanneer je je huid elke dag beschermt tegen die schadelijke invloeden van de zon, is het nog mogelijk dat je huid al schade opgelopen heeft. Denk maar eens terug aan al die keren dat je vroeger van je moeder probeerde weg te komen wanneer ze je probeerde in te smeren met zonnecrème.

Jammer genoeg is UV-schade ook niet alleen oppervlakkig. UV-straling verandert ook het DNA van je huidcellen, waardoor je rimpels, huidverkleuringen of zelfs kanker kan krijgen.  Gelukkig is er ook een positieve noot. Je kan de UV-schade namelijk ook terugdraaien. Telkens je jezelf tegen de zon beschermt stop je met je huid verdere schade te berokkenen, en kan je zelfs de reeds opgelopen schade voor een deel weer omkeren.

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of oud je ook bent, Vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak tekort aan.

Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel. Een aangepaste dosis vitamine A wordt steeds in elke Environ behandeling gebruikt.

ESSENTIAL YOUTH RESET

Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

ESSENTIAL MOISTURE BOOST

Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

ESSENTIAL COMFORT CALM

Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

ESSENTIAL VITAMIN TOUCH (ZONDER DF)

Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met contra-indicatie voor elektro-sonische stroom.

YOUTH RENEW COOL PEEL

Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.

MOISTURE BOOST COOL PEEL

Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gebruikt.

DEEP CLEANSING COOL PEEL

De interpretatie van Environ van de klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging. Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbeteringen en laat de huid er stralend gezond en fris uitzien.

BRIGHT RECOVERY COOL PEEL (ZONDER DF)

Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.

VIBRANT-C MICRO PEEL

Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd vóór het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpe huid.

Afspraak maken