Mesotherapie – Mesoglow
Mesotherapie werd al in 1952 door de Franse arts Dr. Michel Pistor uitgevonden om pijnmedicijnen volgens de kortst mogelijke weg in te brengen. De mesotherapie injectie techniek wordt de laatste jaren ook toegepast voor esthetische doeleinden. Met mesotherapie worden actieve stoffen, vitamines en mineralen op tal van plekjes geïnjecteerd met een heel fijn naaldje. Deze stoffen verbeteren de stofwisselingsprocessen in de huid, en maken uw huid mooier en strakker. Ook een sinaasappelhuid (cellulite) wordt gladder.

Mesotherapie: Kleine prikjes tegen huidveroudering, huidverslapping en cellulite.
Mesotherapie – Huidverjonging behandelt het gezicht, de hals en decolleté.
Mesotherapie – Lichaam is tevens de ideale behandeling om sinaasappelhuid (cellulite) te bestrijden en de huid te verstevigen.

Kleine hoeveelheden werkzame stoffen worden ingebracht door middel van prikjes. Het doel is om de tonus, de elasticiteit en de hydratatie van uw huid te verbeteren.

Uw huid wordt weer jonger, gladder en stralender.

Mesotherapie: een programma op maat
Afhankelijk van uw huidconditie bepaal ik welke actieve stoffen samen worden gebruikt. Een op maat gemaakt programma kan bestaan uit actieve bio-stimulerende middelen, aminozuren, minerale zouten, vitamines, collageen en hyaluronzuur. De stimulerende middelen worden geïnjecteerd in de maximale veilige dosis, voor een mooi en langdurig resultaat.
• Hyaluronan (hyaluronzuur)
Dit is een natuurlijk bestanddeel en vochtbinder van de huid dat nodig is om een sterke, strakke en elastische huid te krijgen.
• Vitamines
Hierdoor wordt de verdunning van de huid tegengegaan, worden anti-oxidanten ingebracht, wordt collageenvorming gestimuleerd en de bloedsomloop van de huid verbeterd.
• Aminozuren
Deze herstructureren en hersellen de weefsels die door de huidveroudering zijn beschadigd.
• Mineralen
Stimuleren het weefselmetabolisme
• Lipolyse  lost het vet op

Mesotherapie: de beste behandeling voor plaatselijke cellulitis/plaatselijke vetophoping/versteviging
Door het injecteren van een maximale hoeveelheid actieve bestanddelen worden de vetcellen op een natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd. De actieve bestanddelen zorgen voor een verhoogde bloeddoorstroming en zijn daardoor zeer efficiënt in de aanpak van cellulitis.
Voordelen actieve samenstelling:
• lost het vet op,
• is waterafdrijvend,
• geeft voeding aan de huid,
• verwijdert fibrotische, verharde, weefsels onder de huid
• bevordert lymfedrainage, (vervoer afvalstoffen)
• bevordert de bloeddoorstroming.

De meest behandelde regio’s zijn:
• Cellulite : binnenkant knieën, buitenkant dijen,billen.
• Versteviging lichaam : billen, buik, armen
• Plaatselijke vetophoping : knieën, love-handles, bizonbult

Per sessie wordt een symmetrische zone behandeld (links en rechts) van ongeveer 10cm x 10 cm.
Mini prikjes
Na het ontsmetten van de huid worden de actieve stoffen in een maximale concentratie in de huid ingespoten met de mesogun, een injectiepistool met een heel fijn naaldje. De prikjes zijn dan ook nauwelijks voelbaar.

Wat kan u verwachten na een behandeling?
Na de behandeling is er een lichte roodheid van het behandelde gebied. Een blauw plekje kan ontstaan maar is weer snel verdwenen, de behandeling is zo goed als pijnloos. U kan uw werkzaamheden de volgende dag gewoon hervatten.
Afhankelijke van het te behandelen gebied en van de oorspronkelijke conditie van de huid volstaan 6 tot 10 behandelingen meestal om een goed resultaat te bekomen. Daarna volstaan onderhoudsbehandelingen. De eerste 4 behandelingen heeft u om de week en daarna om de 14 dagen. Een onderhoudsbehandeling heeft u best om de 4, 6 of 12 maanden, afhankelijk van uw wensen en de conditie van uw huid.

 
Afspraak maken