Microneedling

Microneedling is een vaak toegepaste en zeer succesvolle anti-agingtechniek. We maken microsciopisch kleine gaatjes in je huidoppervlak om de aanmaak van collageen op natuurlijke manier te stimuleren. Zo verjongt en verstevigt je huid aanzienlijk.

Bovendien gebruiken we skinboosters tijdens het needlen, die worden tijdens het needlen beter geabsorbeerd door de huid. De skinboosters zijn zeer kwalitatief en bevatten hoog gedoseerde medische cocktails van anti-oxidanten, aminozuren, mineralen, vitamines, peptiden, hyaluronzuur, … afhankelijk van de noden van je huid.

Microneedling

Hoe werkt het?

De behandeling begint met een drievoudige reiniging en peeling van je huid. Daarna wordt de needling uitgevoerd in combinatie met de skinboosters. Je huid wordt zachtjes geperforeerd, waardoor een migratie van fibroblasten ontstaat naar de plaats van de letsels. Zo worden die hersteld. Dit is een natuurlijke huidregeneratie waarbij een groot aantal groeifactoren worden aangemaakt met een massale productie van nieuw collageen als gevolg.

De lijntjes worden vervaagd, je huid ziet er gelift uit en voelt steviger en strakker aan. De natuurlijke capaciteit van de huid om zichzelf te herstellen wordt optimaal benut, zonder enige beschadiging van de opperhuid.

Naast huidverbetering en huidverjonging, vermindert de behandeling ook pigmentatie, verfijnt poriën, vervaagt littekens en striemen. Het resultaat van de behandeling is ook afhankelijk van factoren zoals eetgewoonten en levensstijl.

Microneedling

Voor wie?

Microneedling is doeltreffend voor iedereen. Het is een natuurlijke anti-aging therapie en kan daarom onbeperkt worden toegepast. Zowel winter als zomer. Het beste resultaat bereik je na een kuur van 4 à 6 behandelingen. Je rimpels verminderen zichtbaar.

Veelgestelde vragen

De huid heeft een korte tijd nodig om zich te herstellen van de behandeling, maar dieper in de huid zijn veel processen gestimuleerd en het eerste resultaat zal met 4 weken zichtbaar zijn. Echter hebben collageen en elastine een langer rijpingsproces en hiervan zult u de eerste resultaten kunnen zien 6 tot 8 weken na de behandeling.

Dit is afhankelijk van de oppervlakte van het te behandelen gebied, maar de behandeling zal ongeveer tussen de 30 en 45 minuten duren.

  • De huid blijft volledig intact, geen herstelperiode.
  • De huid wordt sterker, weerbaarder, dikker en strakker met een jeugdige uitstraling.
  • Een veel hoge absorptie (200%) van iedere actieve werkstof.
  • Kan gebruikt worden op elke zone van het gelaat, hals en lichaam.
  • Geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de dunne huid en voor elke leeftijd.

Ja, echter naarmate wij ouder worden, breekt de huid steeds meer collageen af.

Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 4 tot 6 behandelingen in kuurverband nodig (elke 2-4 weken). In het algemeen geldt hoe meer behandelingen u ondergaat, hoe sneller u het gewenste resultaat bereikt. Voor een blijvend resultaat is onderhoud raadzaam. Na de kuur is het advies om 1 losse behandeling per 3 tot 6 maanden te ondergaan om de behaalde resultaten te behouden.

Voor-en na

Microneedling voor en na
Microneedling voor en na
Microneedling voor en na
Microneedling voor en na

Andere behandelingen

Visia Huidanalyse

Huidanalyse : meten is weten! Maak zichtbaar wat het blote oog niet ziet! Een goede behandeling of productadvies begint met een grondige analyse. Alleen zo kan je het beste resultaat bereiken.

Environ Skincare

Duurzame geavanceerde gelaatsbehandelingen van Environ die een echt, blijvend verschil maakt voor de huid. Ideaal om huidveroudering, dehydratatie, een gevoelige huid, huidverslapping en pigmentatie aan te pakken.

Hydrafacial

Je huid opfrissen op een natuurlijk, snelle, veilige én aangenamen manier? Hydrafacial is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging en huidverbetering.

Exilis Protégé

Een strakkere huid zonder te snijden? Dat kan met de Exilis behandeling. Geen ongemak en geen hersteltijd.

Cosmelan

De wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling. Heb je last van pigmentvlekken of ouderdomsvlekken? Dan is deze behandeling geknipt voor jou.

TCA Peeling

Deze chemische peeling is geschikt voor alle vormen van acné, verbetert de huidstructuur, egaliseert de kleur van de huid en vermindert oneffenheden.

Caci

Spierversteviging met microcurrent technologie.