Microneedling : structurele en duurzame huidverbetering

DERMAROLLER™ Therapie is een micro-chirurgische needling behandeling. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen-en elastinevezels, wat resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid.

DERMAROLLER™ Therapie is een revolutionaire behandeling. Micro Needling Therapie (ook wel Collageen Inductie Therapie CIT genoemd) is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies en kan enkel veilig worden uitgevoerd met gecertificeerd disposable medisch materiaal. (CE goedkeuring en ISO 13485) Kwaliteit en veiligheid zijn gegarandeerd.

DERMAROLLER™Therapie mag alleen door getrainde behandelaars en geautoriseerde klinieken worden uitgevoerd, deze kan je terugvinden op www.dermaroller.nl

Aanvaard geen behandelingen die uitgevoerd worden met een needling systeem dat geen ISO 13485 certificaat voor medische doeleinden heeft.
Er zijn immers vele “fake” rollers op de markt.

De Medische Dermaroller™ bevat 192 microscopisch kleine naaldjes tussen de 1 en 1,5 mm lengte, die over de huid gerold worden, Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid (dermis). De huid zal hierop direct reageren want deze wil uiteraard herstellen. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuwe collageen en elastine vezels is het gevolg. Bijkomend voordeel is dat de huid, door de gemaakte kanaaltjes, maar liefst 200x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6-8 weken op zijn top zijn. Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden.
Het advies is 2-3 behandelingen voor het optimale resultaat. Bij diepere littekens kan dit mogelijk 5 behandelingen zijn.

Wat zijn de voordelen van microneedling

• De huid blijft volledig intact, geen herstelperiode.
• De huid wordt sterker, weerbaarder, dikker en strakker met een jeugdige uitstraling.
• Een veel hoge absorptie (200%) van iedere actieve werkstof.
• Kan gebruikt worden op elke zone van het gelaat, hals en lichaam.
• Geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de dunne huid en voor elke leeftijd.

 

 

Goed om weten over Microneedling behandeling

Een CIT kan op alle huidoppervlakken van uw lichaam uitgevoerd worden, en kan bovendien herhaaldelijk uitgevoerd worden. Afhankelijk van uw huidtoestand en om het maximale resultaat te behalen, raden we een initiële behandelingscyclus van 2 tot 3 behandelingen aan. Aangezien de nieuwe collageenvorming tijd nodig heeft om te rijpen, stellen we een interval van ten minste 6 weken voor alvorens we de volgende CIT aanvangen.
Naarmate uw huid blijft verouderen, zou een jaarlijks herhalende CIT overwogen moeten worden.

Verdovende crème wordt op de huid aangebracht en is na 45 minuten werkzaam.
De Dermaroller™ wordt gedurende 25 minuten op het gezicht gebruikt.
Er is geen pijn na de behandeling en geen gemelde neveneffecten. De rusttijd is doorgaans één namiddag, de volgende dag kunt u terug aan het werk (gebruik zonnecrème SPF 30/ Lycogel®).

Met de DERMAROLLER™ Therapie heeft u eindelijk een oplossing voor het daadwerkelijk behandelen van
• (Acné) Littekens
• Verouderde en zonbeschadigde huid
• Striemen
• Verslapte huid, rimpels
• Verwijde poriën
• Slecht doorbloede (rokers) huid

Voor thuisgebruik: De Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set
De behandelingen met de Medische Dermaroller™ worden uitsluitend uitgevoerd door de bevoegde specialiste.
Speciaal voor de behandeling van de huid thuis is er de complete Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set. De zeer fijne 162 micronaalden van deze Home Care Dermaroller™ zijn 0,2 mm lang. Deze lengte penetreert alleen de epidermis.
Aangezien deze naalden te kort zijn om de ondiepe huidzenuwen in de dermis te bereiken, is de behandeling absoluut pijnloos. De Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set bevat tevens een Collageen Peptide Booster met antioxidanten en vitamine C voor een verhoogde aanmaak van nieuwe collageenvezels. De set bevat ook de Peptide Cleaner, die ervoor zorgt dat de Home Care Dermaroller™ na het gebruik ervan zorgvuldig kan worden gereinigd van bacteriën voor een optimale hygiëne

De Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set zorgt bij consequent gebruik voor:
• een verkleining van verwijde poriën
• een voelbaar zachtere huid
• een algehele verfijnde huidtextuur
• vermindering van rimpels en fijne lijntjes
• een gezonde en stralende teint
• een stevige en elastische huid

Prijzen vanaf € 95,00

Afspraak maken