Gratis verzending vanaf €100, behalve bij promoties | Staaltjes bij elke bestelling

Online boeken

⪼ Online boeken kan via de roze knop op deze pagina. Je kunt meerdere diensten tegelijk aanvinken.

⪼ Je eerste bezoek aan Huidinstituut Cascade? Boek dan een Meet & Treat (Visia huidanalyse met aangepaste verzorging). Alle informatie vind je op deze pagina.

Tip: Boek deze afspraak in wanneer je je huidige producten hebt opgebruikt. Zo kan je vlot overschakelen én is de huidanalyse GRATIS.

⪼ Al bekend met Huidinstituut Cascade maar weet je niet welke behandeling op dit moment het best voor je is? Geen nood, je boekt gewoon tijd in mijn agenda (1u of 1u30) en we bespreken dit als je er bent, afhankelijk van wat je huid nodig heeft.

⪼ Lukt het niet om online te boeken of plan je liever je afspraak per mail of telefonisch? Dat kan ook natuurlijk. Persoonlijk contact blijft hoog in het vaandel staan bij Huidinstituut Cascade. Ik sta je graag te woord.

Agenda volgeboekt?

⪼ Zit de agenda volgeboekt op jouw beschikbare momenten? Laat het me weten! Misschien is er een plaats vrijgekomen en kan ik jou daar wel gelukkig mee maken.

Wat moet ik weten?
1. Jouw beschikbare momenten (dag(en) en uur)
2. Je behandeling(en)

Huidinstituut Cascade te Wijnegem: de referentie voor huidverjonging en huidverbetering
“Top instituut! Nathalie zorgt voor een perfecte combinatie van goed advies, zalige verzorgingen en een aanbod van producten die op maat aangepast worden. Telkens een afspraak om naar uit te kijken. En zelfs een mega service tijdens corona!”
Clarisse V.d.P.
“Bij Cascade krijg je telkens een deugddoende massage in een groene omgeving. Nathalie doet dat met veel passie en professionaliteit. Ze kent haar job en producten door en door en dat voel je. Zeer tevreden dat ik overgeschakeld ben naar Environ, na lange twijfels. Een aanrader voor jong en oud!”
Hugette K.
“Reeds 8 jaar geniet ik van de professionele gelaatsbehandelingen door Nathalie. De producten waarmee zij werkt zijn van de hoogste kwaliteit en de behandeling wordt aan je persoonlijke noden aangepast. Daarom is een behandeling nooit hetzelfde. Het resultaat is niet alleen een gezonde en stralende huid, maar de behandeling geeft je ook een zalig ontspannen gevoel. Een aanrader voor iedereen!”
Ariane F.