Online boeken

Fijn dat je een afspraak wil boeken :).

Wanneer je bij Cascade een afspraak maakt, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Mag ik je vragen om deze zeker eerst even te lezen alvorens je je afspraak maakt. Je vindt het onderaan deze pagina.

⪼ Online boeken kan via de roze knop op deze pagina. Je kunt meerdere diensten tegelijk aanvinken.

⪼ Je eerste bezoek aan Huidinstituut Cascade? Boek dan een Meet & Treat (Visia huidanalyse met aangepaste verzorging). Alle informatie vind je op deze pagina.

Tip: Boek deze afspraak in wanneer je je huidige producten hebt opgebruikt. Zo kan je vlot overschakelen én is de huidanalyse GRATIS.

⪼ Al bekend met Huidinstituut Cascade maar weet je niet welke behandeling op dit moment het best voor je is? Geen nood, je boekt gewoon tijd in mijn agenda (1u of 1u30) en we bespreken dit als je er bent, afhankelijk van wat je huid nodig heeft.

⪼ Lukt het niet om online te boeken of plan je liever je afspraak per mail of telefonisch? Dat kan ook natuurlijk. Persoonlijk contact blijft hoog in het vaandel staan bij Huidinstituut Cascade. Ik sta je graag te woord.

Agenda volgeboekt?

⪼ Zit de agenda volgeboekt op jouw beschikbare momenten? Laat het me weten! Misschien is er een plaats vrijgekomen en kan ik jou daar wel gelukkig mee maken.

Wat moet ik weten?
1. Jouw beschikbare momenten (dag(en) en uur)
2. Je behandeling(en)

Algemene voorwaarden

⪼ Wanneer je een afspraak maakt, kies dan een moment dat je zeker vrij bent in je agenda. (Plan dit dus niet tijdens je werkuren zodat er geen meeting of dergelijke kan tussen komen)

⪼Probeer er alles aan te doen om je afspraak na te komen.

⪼Wanneer je je afspraak toch moet verplaatsen, doe dit dan minstens 72 uur vooraf. Dit is kosteloos.

⪼Afspraken kunnen 1 keer verplaatst worden en de vervolgafspraak dient binnen 40 dagen geplaatst te worden

⪼Afspraken die niet 72 uur vooraf worden geannuleerd of verplaatst, zullen we het voorschot inhouden

Kortom, laten we elkaars tijd respecteren.

Bedankt.

Huidinstituut Cascade te Wijnegem: de referentie voor huidverjonging en huidverbetering
“Top instituut! Nathalie zorgt voor een perfecte combinatie van goed advies, zalige verzorgingen en een aanbod van producten die op maat aangepast worden. Telkens een afspraak om naar uit te kijken. En zelfs een mega service tijdens corona!”
Clarisse V.d.P.
“Top instituut! Nathalie zorgt voor een perfecte combinatie van goed advies, zalige verzorgingen en een aanbod van producten die op maat aangepast worden. Telkens een afspraak om naar uit te kijken. En zelfs een mega service tijdens corona!”
Clarisse V.d.P.
“Bij Cascade krijg je telkens een deugddoende massage in een groene omgeving. Nathalie doet dat met veel passie en professionaliteit. Ze kent haar job en producten door en door en dat voel je. Zeer tevreden dat ik overgeschakeld ben naar Environ, na lange twijfels. Een aanrader voor jong en oud!”
Hugette K.
"Ik ben al 3 jaar vaste klant bij Cascade. Nathalie ontvangt je steeds met een grote glimlach, leuk gesprek en grote expertise. Ze denkt graag mee in het oplossen van je huidprobleem/-problemen. Een aanrader!"
Gerd B.
"Bij Cascade is je huid in bijzondere handen. Nathalie heeft een hoge beroepsethiek, heel veel kennis en combineert vriendelijkheid met professionaliteit. En dit alles vertaalt zich in een duidelijk merkbaar resultaat. Ik kan het iedereen aanraden! "
Tine R.
"Super tevreden van de Dermapen Microneedling behandeling ! Mijn littekens zijn enorm afgevlakt. Kortom magnifiek ! Ik kreeg een duidelijke uitleg van Nathalie , een vriendelijke , bekwame vrouw ! Aan te raden adres ! ❤"
Kaya F.
"Telkens een zeer professionele uitleg van een ervaren aangename specialiste die weet wat ze doet. Perfecte kennis van behandelingen én producten. Laserbehandeling: na eerste keer al resultaat, pijnloos. Bij gezichtsbehandelingen telkens een zalige massage van nek en schouders erbij ;-)"
Verstappen K.

Enkel geldig op woensdag 22 mei 2024

15% KORTING

op het hele gamma in de webshop

Vul de kortingscode 'CASCADE15' in bij het afrekenen

*Vanaf een minimale besteding van €100