Visia Huidanalyse

Een doorgedreven huidanalyse is de basis van een succesvol behandelingstraject. Bij Cascade hechten we veel belang aan een sterke analyse waarop we een persoonlijke traject kunnen voorstellen met aangepaste producten. Meten is weten.

Huidinstituut Cascade te Wijnegem

Aanpak

Door foto’s te nemen van je huid krijg je een beter beeld over hoe het nu precies gesteld is met je huid en wat je huid nu precies nodig heeft. De resultaten worden samen besproken op basis hiervan wordt er een aanbeveling gemaakt over de behandeling(en) die je nodig hebt. Je krijgt product advies voor thuis op jouw maat, afgestemd op jouw huid. Voortaan weet jij alles over jouw huid.

De huid verbeteren doen we samen, daarbij is je dagelijkse verzorgingsroutine thuis echt noodzakelijk om je huid op één of andere manier te kunnen verbeteren. Door de huid goed te verzorgen met goeie producten, met hoog gedoseerde werkzame ingrediënten die ook passen bij jouw huid, kun je veel meer bereiken dan je denkt!

Wat maakt de Visia Huidanalyse zichtbaar?

 • Zonbeschadiging
 • Pigmentatiestoornissen
 • Talgproductie
 • Verstopte poriën
 • Bacteriën
 • Diepte van lijntjes en rimpels
 • Gevoeligheid (roodheid, couperose, rosacea)
 • Poriestructuur
 • Huidbeschadiging
Visia Huidanalyse

Wat zijn de voordelen?

 • Hoe meer inzicht in je huid, hoe gerichter we je kunnen adviseren en hoe beter het resultaat
 • Gedetailleerde weergave van huidaandoeningen en specifieke huidkenmerken
 • De gemaakte afbeeldingen mailen we graag naar je door
 • Afbeeldingen en behandelplan slaan we op in de database
 • Resultaten voor- en na kunnen we ook in kaart brengen. Zo heb je een goed beeld van het resultaat van de producten en behandeling

Hoe vaak moet je een datum voor de VISIA vastleggen?

Elke 6 maanden worden er opnieuw foto’s genomen om deze te vergelijken met de vorige. Op basis hiervan zal- indien nodig- je verzorgingsprogramma aangepast worden. De voor- en nafoto’s bewijzen het succes van de producten en behandelingen.

Een mooie huid, een leven lang met huidinstituut Cascade

Nathalie De Feyter ontwikkelde verschillende behandelprotocollen om huidbeschadiging door UV-stralen, milieu-invloeden, stress en vrije radicalen tegen te werken, hiervoor worden producten gebruikt die actieve en doeltreffende ingrediënten bevatten zoals Vit A en beschermende antioxidanten die zichtbaar de gezondheid van de huid bevorderen en huidveroudering tegengaan.

Geef je huid een nieuwe start met een deskundige huidanalyse: GRATIS bij het opstarten van de thuisverzorgingsproducten en/of kuurbehandeling.
Alle foto’s die achteraf genomen worden blijven gratis indien je de geadviseerde producten gebruikt zoals aanbevolen en je deze producten aankoopt in de praktijk of via de webshop. Het is ook mogelijk om enkel de aanbevolen producten te gebruiken, ik adviseer je dan om 2 keer per jaar langs te komen voor een skin-update-gesprek. Zo blijf je altijd verzekerd van de allerbeste verzorging voor jouw huid, 365 dagen per jaar!

Download hier de VISIA Brochure

Huidinstituut Cascade te Wijnegem

Andere behandelingen

Advanced Nutrition Programme™

Je huid is de spiegel van jouw gezondheid. Voedingssupplementen werken aanvullend en helpen je
aan een mooiere en gezondere huid.

Environ Skincare

Duurzame geavanceerde gelaatsbehandelingen van Environ die een echt, blijvend verschil maakt voor de huid. Ideaal om huidveroudering, dehydratatie, een gevoelige huid, huidverslapping en pigmentatie aan te pakken.

Jane Iredale make up

Jane Iredale staat voor gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen. Want de mooiste make-up is een gezonde huid!

Hydrafacial

Je huid opfrissen op een natuurlijk, snelle, veilige én aangenamen manier? Hydrafacial is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging en huidverbetering.

Exilis Ultra 360°

Een strakkere huid zonder te snijden? Dat kan met de Exilis Ultra behandeling. Geen ongemak en geen hersteltijd. 

Cosmelan

De wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling. Heb je last van pigmentvlekken of ouderdomsvlekken? Dan is deze behandeling geknipt voor jou.

Dermapen Microneedling

Een veilige en efficiënte techniek om de aanmaak van collageen in je huid op een natuurlijke manier te stimuleren.

Chemische TCA Peeling

Deze chemische peeling is geschikt voor alle vormen van acné, verbetert de huidstructuur, egaliseert de kleur van de huid en vermindert oneffenheden.

Caci

Spierversteviging met microcurrent technologie.

Definitieve laserontharing

Ben je het beu om telkens opnieuw te moeten waxen of scheren? Definitieve laserontharing is dé oplossing!

Fibroplasmalift

Soft Surgery facelift & ooglidcorrecties zonder te snijden. Ontdek het ware potentieel van je huid.