De gezondheid van uw huid in één oogopslag

De VISIA geeft onmiddellijk een beeld van uw huidconditie : zonbeschadiging, pigmentproblemen, beschadigde haarvaatjes, rimpels en onzuivere huid, huidstructuur, poriën en de aanwezige bacteriën worden duidelijk zichtbaar.

Waarom is de VISIA zo geschikt voor uw huidanalyse?

De computergestuurde VISIA geeft de mogelijkheid gedetailleerde foto’s van uw gelaat op bepaalde tijdstippen te maken. Het toestel neemt zowel standaard- als kruisgepolariseerde foto’s zodat de huidconditie op en onder het huidoppervlak kan bepaald worden. Met de VISIA kunnen bovendien bepaalde zone’s uitvergroot worden om ze nauwkeuriger te bekijken. Op basis hiervan wordt een gepersonaliseerd verzorgingsprogramma voor thuis en in de praktijk opgesteld. Na de analyse worden de foto’s en het behandelplan voor u afgedrukt. ( duur ongeveer 40 min.)

Hoe vaak moet u een datum voor de VISIA vastleggen?

Elke 6 maanden worden er opnieuw foto’s genomen om deze te vergelijken met de vorige. Op basis hiervan zal- indien nodig- uw verzorgingsprogramma aangepast worden.
De voor- en nafoto’s bewijzen het succes van onze producten en behandelingen.

Een mooie huid, een leven lang met Cascade

Nathalie De Feyter ontwikkelde verschillende behandelprotocollen om huidbeschadiging door UV-stralen, milieu-invloeden, stress en vrije radicalen tegen te werken, hiervoor worden producten gebruikt die actieve en doeltreffende ingrediënten bevatten zoals Vit A en beschermende antioxidanten die zichtbaar de gezondheid van de huid bevorderen en huidveroudering tegengaan.

De troeven van de VISIA huidanalyse :

  • Absolute precisie en betrouwbaarheid van de metingen (herhaalbaarheid en reproduceerbaarheid)
  • Gelijktijdige metingen van verschillende parameters
  • Onmiddellijke interpretatie van de resultaten door het toestel zelf
  • De meest geschikte verzorging wordt onmiddellijk voorgeschreven
  • De data worden opgeslagen voor een langdurige en gepersonaliseerde follow-up

Geef uw huid een nieuwe start met een deskundige huidanalyse

€50 VISIA huidanalyse

GRATIS bij het opstarten van de thuisverzorgingsproducten en/of kuurbehandeling.

Alle foto’s die achteraf genomen worden blijven gratis indien u de geadviseerde producten gebruikt zoals aanbevolen en u deze producten aankoopt in de praktijk. Producten worden gratis verzonden.

Het is ook mogelijk om alleen producten te gebruiken, ik adviseer je dan om 2 keer per jaar langs te komen voor een skin-update-gesprek. Zo blijf je altijd verzekerd van de allerbeste verzorging voor jouw huid, 365 dagen per jaar!

Download de VISIA Brochure: link naar pdf.

Afspraak maken