Gratis verzending vanaf €100 | Staaltjes bij elke bestelling

Welkom bij de Cascade webshop

Bestel hier je favoriete producten van Environ.

Over Environ Skincare

Het doel van Environ skincare is de huid te verbeteren door de progressieve opbouw van vitaminen, antioxidanten en zuren. Ben je jong of oud, vitamines en anti-oxidanten zijn onmisbaar voor een stralende huid.

Het unieke vitamine Step -Up systeem van Environ laat uw huid geleidelijk aan wennen aan de dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekorten aan te vullen en je huid te voeden, waardoor deze opnieuw zal stralen.

Heb je vragen of twijfel je welke producten het beste zijn voor jou? Aarzel dan zeker niet en neem hier contact op, ik help je graag verder met professioneel advies. Of je nu een starter bent, of al jarenlang fan? Maak hier een afspraak. Ik adviseer je graag!

Wil je graag Environ kopen of online bestellen?

Vanwege het actieve karakter van bepaalde ingrediënten binnen het Environ-assortiment is een consultatie nodig om de juiste producten voor uw huid te kunnen adviseren.

Contacteer mij vrijblijvend

“Top instituut! Nathalie zorgt voor een perfecte combinatie van goed advies, zalige verzorgingen en een aanbod van producten die op maat aangepast worden. Telkens een afspraak om naar uit te kijken. En zelfs een mega service tijdens corona!”
Clarisse V.d.P.
“Bij Cascade krijg je telkens een deugddoende massage in een groene omgeving. Nathalie doet dat met veel passie en professionaliteit. Ze kent haar job en producten door en door en dat voel je. Zeer tevreden dat ik overgeschakeld ben naar Environ, na lange twijfels. Een aanrader voor jong en oud!”
Hugette K.
“Reeds 8 jaar geniet ik van de professionele gelaatsbehandelingen door Nathalie. De producten waarmee zij werkt zijn van de hoogste kwaliteit en de behandeling wordt aan je persoonlijke noden aangepast. Daarom is een behandeling nooit hetzelfde. Het resultaat is niet alleen een gezonde en stralende huid, maar de behandeling geeft je ook een zalig ontspannen gevoel. Een aanrader voor iedereen!”
Ariane F.