Gratis verzending vanaf €100, behalve bij promoties | Staaltjes bij elke bestelling

Contact

Om jou als klant alle aandacht te kunnen geven, spreekt het voor zich dat ik geen telefoons aanneem tijdens behandelingen. Afspraken kan je hieronder snel en makkelijk online boeken.

Uiteraard kun je ook altijd een boodschap inspreken of een mail sturen naar info@instituutcascade.be

Afhalen van bestellingen via de webshop kan van maandag tot en met zaterdag. Neem steeds wel contact op om een afhaalmoment vast te leggen. Alle pakketjes liggen klaar in de inkomhal.

Gewoon even aanbellen en pakketje met jouw naam erop meenemen.

Parkeren

Parkeren kan vlakbij op de parking achter Taverne De Swaen. Deze parking is gratis. Opgelet: de parking is enkel te bereiken via de Turnhoutsebaan.

“Top instituut! Nathalie zorgt voor een perfecte combinatie van goed advies, zalige verzorgingen en een aanbod van producten die op maat aangepast worden. Telkens een afspraak om naar uit te kijken. En zelfs een mega service tijdens corona!”
Clarisse V.d.P.
“Bij Cascade krijg je telkens een deugddoende massage in een groene omgeving. Nathalie doet dat met veel passie en professionaliteit. Ze kent haar job en producten door en door en dat voel je. Zeer tevreden dat ik overgeschakeld ben naar Environ, na lange twijfels. Een aanrader voor jong en oud!”
Hugette K.
“Reeds 8 jaar geniet ik van de professionele gelaatsbehandelingen door Nathalie. De producten waarmee zij werkt zijn van de hoogste kwaliteit en de behandeling wordt aan je persoonlijke noden aangepast. Daarom is een behandeling nooit hetzelfde. Het resultaat is niet alleen een gezonde en stralende huid, maar de behandeling geeft je ook een zalig ontspannen gevoel. Een aanrader voor iedereen!”
Ariane F.

Huisregels

  • Huidinstituut Cascade werkt enkel op afspraak om de behandelingen in alle rust te laten verlopen.
  • Om je als klant alle aandacht te kunnen geven, worden er geen telefoons aangenomen tijdens behandelingen. Laat daarom een bericht achter op het antwoordapparaat of stuur een mail via de contact pagina. Je wordt dan zo snel mogelijk geholpen.
  • Betalen kan contant of met Payconiq.
  • Gelieve tijdig op jouw afspraak aanwezig te zijn. Indien je later bent kan de behandeling mogelijks worden ingekort uit respect voor de volgende klant.
  • Om optimaal van jouw behandeling te kunnen genieten is het aangewezen jouw gsm uit te zetten bij aanvang van de behandeling.

Afspraak vergeten of te laat afgebeld? Ik heb de nodige tijd voor jou gereserveerd heb en andere klanten teleurgesteld, daarom ben ik genoodzaakt volgende vergoeding in rekening te brengen:

  • tot 48 uur voor de geplande afspraak: gratis.
  • bij een annulatie binnen 48u of het niet komen opdagen: € 10 per gereserveerd kwartier.

Het annulatiebedrag kan gestort worden op rekeningnummer:  BE56 0018 0270 5388 met vermelding “annulatie + naam + dag”. Zolang de annulatievergoeding niet betaald is, kan er geen nieuwe afspraak gemaakt worden.

Indien er sprake is van overmacht zoals plotselinge ziekte of ongeval wordt deze kost kwijtgescholden.

Indien er meermaals laattijdig wordt geannuleerd wegens ‘overmacht’ zal ook bekeken worden wat nog als noodgeval gedefinieerd kan worden.

Iedereen die een reservatie maakt bij Huidinstituut Cascade verklaart zich automatisch akkoord met de huisregels. 

Hartelijk dank voor jouw begrip.