Contact

Om jou als klant alle aandacht te kunnen geven, spreekt het voor zich dat ik geen telefoons aanneem tijdens behandelingen. Afspraken kan je hieronder snel en makkelijk online boeken.

Uiteraard kun je ook altijd een boodschap inspreken of een mail sturen naar info@instituutcascade.be

Afhalen van bestellingen via de webshop kan van maandag tot en met zaterdag. Neem steeds wel contact op om een afhaalmoment vast te leggen. Alle pakketjes liggen klaar in de inkomhal.

Gewoon even aanbellen en pakketje met jouw naam erop meenemen.

Parkeren

Parkeren kan vlakbij op de parking achter Taverne De Swaen. Deze parking is gratis. Opgelet: de parking is enkel te bereiken via de Turnhoutsebaan.

“Top instituut! Nathalie zorgt voor een perfecte combinatie van goed advies, zalige verzorgingen en een aanbod van producten die op maat aangepast worden. Telkens een afspraak om naar uit te kijken. En zelfs een mega service tijdens corona!”
Clarisse V.d.P.
“Top instituut! Nathalie zorgt voor een perfecte combinatie van goed advies, zalige verzorgingen en een aanbod van producten die op maat aangepast worden. Telkens een afspraak om naar uit te kijken. En zelfs een mega service tijdens corona!”
Clarisse V.d.P.
“Bij Cascade krijg je telkens een deugddoende massage in een groene omgeving. Nathalie doet dat met veel passie en professionaliteit. Ze kent haar job en producten door en door en dat voel je. Zeer tevreden dat ik overgeschakeld ben naar Environ, na lange twijfels. Een aanrader voor jong en oud!”
Hugette K.
"Ik ben al 3 jaar vaste klant bij Cascade. Nathalie ontvangt je steeds met een grote glimlach, leuk gesprek en grote expertise. Ze denkt graag mee in het oplossen van je huidprobleem/-problemen. Een aanrader!"
Gerd B.
"Bij Cascade is je huid in bijzondere handen. Nathalie heeft een hoge beroepsethiek, heel veel kennis en combineert vriendelijkheid met professionaliteit. En dit alles vertaalt zich in een duidelijk merkbaar resultaat. Ik kan het iedereen aanraden! "
Tine R.
"Super tevreden van de Dermapen Microneedling behandeling ! Mijn littekens zijn enorm afgevlakt. Kortom magnifiek ! Ik kreeg een duidelijke uitleg van Nathalie , een vriendelijke , bekwame vrouw ! Aan te raden adres ! ❤"
Kaya F.
"Telkens een zeer professionele uitleg van een ervaren aangename specialiste die weet wat ze doet. Perfecte kennis van behandelingen én producten. Laserbehandeling: na eerste keer al resultaat, pijnloos. Bij gezichtsbehandelingen telkens een zalige massage van nek en schouders erbij ;-)"
Verstappen K.

Huisregels

  • Huidinstituut Cascade werkt enkel op afspraak om de behandelingen in alle rust te laten verlopen.
  • Om je als klant alle aandacht te kunnen geven, worden er geen telefoons aangenomen tijdens behandelingen. Laat daarom een bericht achter op het antwoordapparaat of stuur een mail via de contact pagina. Je wordt dan zo snel mogelijk geholpen.
  • Betalen kan contant of met Payconiq.
  • Gelieve tijdig op jouw afspraak aanwezig te zijn. Indien je later bent kan de behandeling mogelijks worden ingekort uit respect voor de volgende klant.
  • Om optimaal van jouw behandeling te kunnen genieten is het aangewezen jouw gsm uit te zetten bij aanvang van de behandeling.

Afspraak vergeten of te laat afgebeld? Ik heb de nodige tijd voor jou gereserveerd heb en andere klanten teleurgesteld, daarom ben ik genoodzaakt volgende vergoeding in rekening te brengen:

  • tot 48 uur voor de geplande afspraak: gratis.
  • bij een annulatie binnen 48u : € 10 per gereserveerd kwartier.
  • bij het niet komen opdagen: het volledige bedrag van de behandeling.

Het annulatiebedrag kan gestort worden op rekeningnummer:  BE56 0018 0270 5388 met vermelding “annulatie + naam + dag”. Zolang de annulatievergoeding niet betaald is, kan er geen nieuwe afspraak gemaakt worden.

Indien er sprake is van overmacht zoals plotselinge ziekte of ongeval wordt deze kost kwijtgescholden.

Indien er meermaals laattijdig wordt geannuleerd wegens ‘overmacht’ zal ook bekeken worden wat nog als noodgeval gedefinieerd kan worden.

Iedereen die een reservatie maakt bij Huidinstituut Cascade verklaart zich automatisch akkoord met de huisregels. 

Hartelijk dank voor jouw begrip.